2022. február 4., péntek

Mi ketten és a remény - Maison, Syndie - Jelenlegi ára: 300 Ft

Mi ketten és a remény - Maison, Syndie
A bájos gyermek, Sharon harmonikus családban él anyjával és apjával, élete átlagosnak mondható. Ám apja elvállal a bankban egy biztonsági őri állást, és egyetlen szemtanúja lesz a nagyszabású Piccoló-féle rablótámadásnak. Becsülete úgy kívánja, hogy feladja a rablógyilkosokat, akikkel leszámol a rendőrség. Főnökük vérbosszút esküszik, mielőtt eltűnik a pénzzel.
Nemsokára tragikus búcsút vesz az élettől Sharon anyja, és utána apja is. Sharon nagybátyja veszi magához, ám ő is halálos balesetet szenved, és hirtelen minden szétesik a lány körül. Láthatatlan erők irányítják életét elszakítva elveitől és önmagától is. Pár hónap múlva egy casino tulajdonos feleségeként lassan rájön, hogy egy pénzcsináló bábja, egy befektetés, aminek busásan meg kell térülnie; egy semmibe vett asszony, akinek a luxus körülmények között se személyisége, se akarata. Rémséges összefüggések sorozata kezd kibontakozni.
Van szabadulás a gyilkos pokolból?
Sorozatcím:: Sylvie
Kiadó: Gold Book Kft.
Kiadás éve: 1996
Kiadás helye: Debrecen
Nyomda: Alföldi Nyomda Rt.
ISBN: 9639019054
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 125 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 11. 00cm, Magasság: 18. 00cm
Súly: 0. 10kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: A felső lapéleken tollas firka.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**82882286**)]

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2022-02-05 10:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése