2021. november 29., hétfő

K3020 lézergravírozó gravírozó lézervágó lézergép lézergravírozás pirográf ÁFÁS ÁR ÚJ GARANCIA - Jelenlegi ára: 229 000

Komplett rendszer, a használathoz szükséges minden kiegészítővel:
Vízpumpa és vízcsővek, beépített elszívó berendezés és gégecső a füst elvezetéséhez, tervezőszoftver (laserDRW), DVD a telepítendő driverekkel, szoftverekkel és használati utasításokkal, tápkábel, usb kábel, tartozéktáska
Számtalan megmunkálható anyag: fa, üveg, kő, műanyagok, plexi, gumi, szövet, textil, akril, papír, bőr, eloxált fém stb..
Felhasználási lehetőség: bélyegzőkészítés, névjegykártya, ajándék és céges reklámajándék gyártás, filc, fólia és stencil vágás, 3D gravírozás, jelölés, táblák és felíratok készítése, lakásdekoráció, díszítőelem, intarzia, gyermek játékok stb..
Sorolhatnánk a végtelenségig, ezért akár egy ünnep alatt könnyen visszahozhatja az árát: dekorációs kellékek, karácsonyfadísz, üdvözlőlap, emléklap, meghívó, ültetőkártya, köszöntőtábla, tányér- és poháralátét, tárolódoboz, kulcstartó, hűtőmágnes stb..
Az Iris K3020 Gold lézergépet kiváló minőséget és a folyamatos stabil működést biztosit, emellett nálunk alacsony költségek mellett juthatsz alkatrészekhez és szerviz szolgáltatáshoz. Miért fizetné ki az ár többszörösét egy másik gépre, ha ezzel ugyanúgy meg tudja valósítani elképzeléseit.
 
K40 és K3020 Lézergravírozó és lézervágó gépek jellemzése/különbségek
A két gép alapjában véve hobbi célú lézergépek közé sorolható, de mind teljesítménye, mind a technológiai kialakítása alkalmassá teszi, nagyobb volumenü munkák elvégzésére is.
A K40-es típusnál a várható élettartam (rendeltetésszerű használat mellett) 1000-1300 óra. A K3020-nál a jobb minőségű Ruici csőnek köszönhetően 3000 órát is meghaladhat a lézercső élettartama.
A K-3020 kezdő lézervágóknak a legjobb választás, mivel csak be kell kapcsolni és már indulhat is a munka, nem szükséges első használat semmilyen beállítás, ellentétben a k40 gépek nagy részével.
Ennek oka, hogy K3020 egy precízen összeszerelt, minőség ellenőrzött, és gyárilag pontosan beállított eszköz.
Felszereltségét illetően megfelel a kategória minden minőségi és esztétikai elvárásának (kulcsos indítás, vészleállító, digitális kijelzó, beépített elszívó, digitális hőmérséklet kijelzés. )
A k3020 mechanikus végállás kapcsolóval szerelt, az optikai érzékelővel szemben a keletkező füst és korom nem gátolja hibátlan működésben). Fontos különbség, hogy a mechanika vezetése két tengelyen történik, ezért pontosabb strapabíróbb.
A gyárból a végfelhasználóig nem papírdobozba csomagolva, hanem fa ládában jut el, ezzel megőrizve eredeti beállításait és minőségét, kizárva a szállítás során gyakran előforduló sérülések lehetőségét. (horpadt/eldeformálódott gépház, törött plexi stb.. )
A k40 gépekre általában igaz a tömegtermék kifejezés, mert gyakoriak az összeszerelési hibák, horpadások, csavarodások, igénytelenül felfúrt támasztó toldalék, melyek esetenként lehetetlenné teszik a precíz beállítást..
 
Technikai paraméterek:
- Vízhűtéses CO2 lézercső, max.: 40W
- Lézercső élettartama: Akár 3000 óra (Ruici lézercső)
- Munkafelület mérete: 300mm x 200mm
- Repozíciós pontosság: 0. 05mm
- Feszültség: 230V
- Energia fogyasztás: 250W (elszívóval, hűtővel)
 
Főbb jellemzők:
Port: USB csatlakozás
Windows es Coreldraw kompatibilis
Kompatibilis a TIF nemzetközi standard betűtípusokkal továbbá  BMP / JPG / JPEG / WMF / EMF / PLT
Gravírozás Terület: 300x200mm
Gravírozás Sebesség: 1-350mm/s
Vágási sebesség: 1-35mm/s
Motor típusa: Léptetőmotor
Szoftver Támogatott: LaserDRW, Whisperer, CorelDraw szoftver
Grafikus támogatott formátum: BMP / JPG / JPEG / WMF / EMF / PLT
Támogatott szoftverek: Windows 10, 8, 7 (64 vagy 32 bit), XP (NEM kompatibilis iOS rendszerrel)
A gép mérete: 800x500x250mm
Teljes ár, áfát jutalékot mindent tartalmaz.
Cégünk egyedi, reklám és ajándéktárgy készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat forgalmaz. Gödöllői bemutató termünkben minden gépünk kipróbálható, betanítási lehetőség is igénybe vehető. Minden termékünk ellenőrzött minőségű, használatukhoz támogatást, szervízt és alkatrész utánpótlást biztosítunk.

Jelenlegi ára: 229 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-29 17:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése