2021. november 26., péntek

Gagátfekete valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Gagátfekete valódi bőr, sportosan elegáns táska
A termék feltűnően szép, prémiumminőséget képvisel.
Jó minőségű, vastag, puha tapintású valódi bőrből készült, sportosan elegáns táska. Szépségét a különleges fazon, s az ezüstszín fém díszítőelemek kellemes harmóniájának köszönheti. Gagátfekete... gagát, azaz bitumenes barnaszén, nem tökéletesen elszenesedett fa, átitatva bitumennel... fekete borostyán. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik az eleganciában is a picit vagányabb, feltűnőbb dolgokat. Szeretik, ha a táskájuk nem tucat, "nem jön velük szembe", mert egyéniségükkel maguk is kitűnnek az átlag közül. Ez a táska nekik való...
Újszerű, hibátlan darab. Talán még az sem látszik rajta, hogy használták egy vagy két alkalommal.
Nem kicsi és nem nagy, épp az a leginkább szerethető méret, mely mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire a napi rutinhoz szükség lehet: iratok, kulcs, telefon stb. Öblös egyterű belsejének az egyik felében egy nagyobb cipzáros, a másikban két kisebb, bőrrel szegélyezett nyitott zseb, s két tollhurok került kialakításra. Kívül, a táska hátoldalán egy nagy méretű cipzáros rekesz kapott helyet.
Vállpántjának hossza miatt keresztben átvetve is hordható. A bélése kristályfekete erős, selyemfényű textil. A táskafedél valódi bőr bélés kapott. A táska(fedél) mágnespatenttal záródik.
Szélessége:           22 cm (lent), 25 cm (fent).
Magassága:           27 cm.
Mélysége:             10 cm.
Fülhosszúság:     145 cm (kézi táska); 108 cm (válltáska).


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 01:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése