2021. április 28., szerda

David Beckham - Homme (75ml) - EDT - Jelenlegi ára: 3 960 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Ez az illat sikeresen mutatja be David Beckham jellemét: karizmatikus ember, stílusikon, futballcsillag, divatdiktátor, férj és apa .
' Egy modern, férfias illatot szerettem volna, mely teljes mértékben tükrözi a személyiségemet ' - mondta Beckham. David neve beteríti a parfümös üveg egész felületét , ami miatt ez a kiadás jellegzetes és emlékezetes .  Elegáns fehér kartondobozban érkezik, melyen a szürke betűk erőt és eleganciát sugároznak.   Fejjegyei kiváló kompozíciót mutatnak be: citrusos lendület keveredik gyömbérrel és szecsuani borssal.  A szív a kasmír, a bőr és a rozmaring csodálatos elegye, míg az alap mahagóni, pacsuli és pézsma.  Alkotója Pierre Negrin, 2011-től kapható illat.
 
 
A világ egyik leghíresebb sztár-párja kétségkívül David és Victoria Beckham. Victoria különösen ismert mint a divatikon, de sokkal élsportoló sztár-futballista férje sem marad le tőle. David népszerűségét ? használta? ki a Coty divatház, mikor egy új kozmetikumsorozatot dobott a piacra Beckham-el társulva.
David Beckham, globális stílusikon és divatdiktátor, aki megtestesíti a férfiasságot és a modernitást, és tudja, hogyan kell kombinálni modern stílusút a klasszikus eleganciával. Első parfümje 2005-ben jelent meg a polcokon, azóta számos más illat követte (Instinct , Intimately Beckham Night), mind-mind nagy sikert aratva a nemzetközi piacon is.


Jelenlegi ára: 3 960 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 16:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése