2021. március 30., kedd

Ne szenvedj, szeress! - Werner Ablass - Jelenlegi ára: 1 320 Ft

Ne szenvedj, szeress! - Werner Ablass
Ez a könyv azoknak szól, akik tényleg tudni akarnak. Itt nem olyan ismereteket szerezhetsz, amelyek kielégítik az intellektusodat vagy az ezoterikus érdeklődésedet, hanem olyan információkra tehetsz szert, amelyek megváltoztatják az életedet. Sikeresebb, szerencsésebb leszel, harmonikusabb életet élsz, és több világosság birtokába jutsz.
Alapvetően egyetlen tényleg csupán egyetlen gyakorlatra van szükség a mindennapokban, hogy mindahhoz hozzájuss, amelyet a létezésről elvársz. Miért van ez így? Hogyan gyakoroljak? Hogyan használjam az akadályokat segítőként a gyakorlás ideje alatt? A válasz egyszerű: Engedjük, hogy minden gondolatunkhoz vagy tettünkhöz legalább egy csipetnyi szeretet áramoljék.
A kozmoszban minden a rezgésen és a rezonancián alapul. Aki szenved, mélyebb rezgésszinten tartózkodik, ennek megfelelően a negatív életkörülményeket vonzza magához.
Aki szeret, az a lehető legmagasabb rezgésszinten mozog, ezért mágnesként vonzza a harmóniát, a szerencsét és a sikert.
Fordítók: Zombori Andrea
Borító tervezők: Szabó Zoltán
Kiadó: Bioenergetic
Kiadás éve: 2006
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kaloprint Nyomda Kft.
ISBN: 9639569992
Kötés típusa:: kemény papírkötés
Terjedelem: 199 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 15kg
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Lapélei elszíneződtek, hullámosak. Néhány oldala nedvességtől hullámos.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**89589786**)]

Jelenlegi ára: 1 320 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 09:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése