2021. március 27., szombat

LACOSTE Eau de Lacoste L 12.12 Noir EDT 100ml parfüm - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az izgalmas Lacoste Eau de Lacoste L. 12. 12 Noir parfüm azok számára készült, akik szeretik felfedezni az új lehetőségeket, és izgalommal teli soha vissza nem térő pillanatok átélésére vágynak!
aromás illat
fás illat
modern magabiztos férfinak
egész napos viseletre
Összetétel:
Fej
dinnye
Szív
bazsalikom, vasfű
Alap
benzopyron, csokoládé, kaszmerán, pacsuli
Az illat fajtája
aromás, fás
A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.
A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „ Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.
Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 17:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése