2020. június 24., szerda

20-90% DIGITÁLIS KONNEKTOROS PÁRATARTALOM LÉGNEDVESSÉG SZABÁLYZÓ PÁRÁTLANÍTÓ - Jelenlegi ára: 9 870 Ft

Állapot: új outlet, eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők: 3 év GARANCIA ProInstrument 20-90% DIGITÁLIS PÁRATARTALOM LÉGNEDVESSÉG SZABÁLYZÓ ELEKTROMOS PÁRÁSÍTÓ PÁRÁTLANÍTÓ LÉGNEDVESÍTŐ PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉKEKHEZ 3 év GARANCIA Elektromos párásító és páramentesítő gépekhez. Egy praktikus közbeiktatható 230V konnektoros dugasz a kellemes klíma és a takarékosság érdekében ( szabályozható pára tartomány 20 - 90 % között ) . Beállíthatjuk vele a kívánt páratartalmat, ilyen szolgáltatás magasabb kategóriájú párátlanító illetve párásító készülékekben található beépítve. A szabályzó a konnektorba dugható, s a hozzá csatlakoztatott készülékek egy meghatározott légnedvesség érték alatt vagy fölött be és kikapcsolódik. Így csatlakoztatható akár túl száraz levegő esetén párásító is, vagy a levegő párátlanító (túl nagy légnedvesség esetén), amennyiben a készülék nem rendelkezik beépített légnedvesség szabályzóval. A komfortérzetünknek megfelelően beállíthatjuk vele a kívánt páratartalmat. A légnedvesség szabályozó a rácsatlakoztatott készüléktípusokat automatikusan be és kikapcsolgatja a beállított értékek alapján szükség szerint. Ebben az esetben a készülék nem működik feleslegesen, nem kell figyelnünk, bajlódnunk a be és kikapcsolásával, a levegő páratartalma az egyénileg beállított kívánatos szinten marad. ( A képen látható párásító ill páramentesítő készülékek illusztrációk, nem tartozékai)
Digitáls páratartalom szabályzó jellemzők:
- Üzemi feszültség 230V/50 Hz
- légnedvesség tartomány 20 - 90 %
- pontosság 5%
- max. kapcsolási teljesítmény ohmos terhelésre 16A 3680W, induktív terhelésre 2A 460W - Dizájn, tipus eltérhet méret: kb 100x60x40 mm.
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-21 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 9 870 Ft
Az aukció vége: 2020-06-24 12:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése