2020. június 26., péntek

Tractive TRCAT1 GPS Macska nyomkövető - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Eladó a képen látható Tractive TRCAT1 GPS Macska nyomkövető. A termék új, bontatlan!
Házi kedvence folyamatosan elcsatangol? Nem hagyja nyugton a gondolat és rendszeresen keresnie kell, merre jár? Szerezzen be négylábú barátjának GPS Tractive nyomkövető nyakörvet és figyelemmel kísérheti minden lépését. A nyakörv súlya mindössze 50 gramm és hossza állítható.
A szétkapcsoló rendszernek köszönhetően a nyakörv teljes mértékben biztonságos a legnehezebb és legelérhetetlenebb helyeket látogató macskák számára is. Például ha a macska a kerítésen vagy faágon akadna fenn, a nyakörv automatikusan szétkapcsol.
A kis GPS vevőkészüléknek és a nyakörv SIM kártyájának köszönhetően minden szükséges információ megjelenítődik okostelefonján. A helymeghatározó rögzíti az állat mozgási útvonalát vagy értesítést küld, ha az állat átlépi a beállított mozgási terület határait.
Az iOS, az Android és a Windows alkalmazás ingyenes. Az adathálózathoz való csatlakozás havi alapdíja 3, 75 €.
Hogyan működik a GPS lokátor?
Házi kedvence megtalálása soha nem volt könnyebb feladat. A csomag tartalmazza az összes kiegészítőt, mely szükséges a GPS megfigyeléshez, beleértve a GPS chipet is, Mely folyamatosan kiértékeli a pozícióját.
A macska vagy a kutya helymeghatározásának megtekintéséhez elegendő letölteni az alkalmazást mobileszközére vagy számítógépére - iOS, Android vagy Windows. Kezdődhet a kalandos túra!
 
Az alkalmazás lehetővé teszi házi kedvence mozgásának követését, minimális késedelemmel (2 - 3 másodperc).
A havi előfizetés ára mindössze 3. 75 € / készülék.
A GPS jelet továbbítja bármilyen mobilhálózat.
A GPS nyakörv bárhol működik, ahol működik mobiltelefonja.
A Tractive biztosítja a folyamatos jellefedettséget, több hálózatról az adott térségben.


Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-26 23:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése