2017. június 29., csütörtök

Koyaanisqatsi-Powaqqatsi (2DVD) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 2 719 Ft

Újszerű eredeti DVD. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Godfrey Reggio"qatsi"-trilógiájának első két része végre megjelenik azon a formátumon, amely a lehet legtökéletesebben képes közvetíteni a Philip Glass lenyűgöző zenéje és a felejthetetlen szépségű látvány házasságából született egyedi mestermű hangulatát!
A két dialógusok és valódi cselekmény nélküli film máshol még soha nem látott perspektívából mutatja meg a természet csodáit, a felhőket, a viharokat, a naplementét és az éjszaka fényeit, hol lassítva, hol felgyorsítva az eseményeket majd az ember alkotta létesítmények művészien fényképezett részleteiben gyönyörködhet a néző, a milliós nagyvárosok forgatagában, a szinte néptelen sivatagok látványában, a különböző népcsoportokhoz tartozó emberi arcokban, de láthatunk balettszerűen mozgó gyártósoron dolgozó robotokat, az ipar képeit, és láthatjuk az emberi pusztítás nyomait is.
Koyaanisqatsihopi nyelven annyit jelent: egyensúlyából kibillent világ - kizökkent világ. Powaqqatsi azt jelenti: változó világ.
Reggio két filmje hol megnyugtatja a nézőt, hol csodálkozásra készteti, de mindenképpen gondolkodásra serkent. Célja, hogy meglássuk a világ hétköznapi csodáit, és megértsük, hogy milyen veszélyek fenyegetik változó világunkat, ha az embernek köszönhetően kibillen a kényes egyensúly!
Extrák a Koyaanisqatsi lemezen:
Az élet eszenciája - beszélgetés a rendezővel és a zeneszerzővel a film készítéséről és az inspirációról (kb. 25 p. )
Előzetesek
Extrák a Powaqqatsi lemezen:
A haladás hatása - beszélgetés a rendezővel és a zeneszerzővel a film készítéséről és az inspirációról (kb. 20 p. )
Előzetesek


Jelenlegi ára: 2 719 Ft
Az aukció vége: 2017-07-05 07:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése