2017. június 27., kedd

GARRY Digital Captain Joy aktív hangfalpár - Jelenlegi ára: 299 000 Ft


 2 db GARRY Digital Captain Joy
kétutas szélessávú aktív hangfal,
2 x 2 x 300W POWERSOFT
beépített digitális végfokkal
 
 
... azaz: nem kell hozzá erősítőt vásárolni!
A népszerű GARRY JOY konstrukciós alapjaira tervezett aktív láda a bevált hangszórópárost (12"-es mély + birad. tweeter) egy 300W CPP teljesítményű végerősítővel egészíti ki.
A beépített olasz gyártmányú POWERSOFT digitális végfok, a hangfal saját hangszóróinak meghajtásán kívül, képes további hangfala(ka)t meghajtani 300W teljesítménnyel, tehát egy hangfalból akár 600W teljesítmény kinyerhető. A leírt tulajdonságnak köszönhetően egy általános zenekari installáció úgy néz ki, hogy 2 db állványon elhelyezett Captain Joy alatt van 1-1 db passzív mélysugárzó amelyeket a Joyok végfoka hajt meg. Egy ilyen szett telt hangzása, dinamikája minden igényt képes kielégíteni. Mindez önmagában, külön erősítők nélkül!
RMS-e (kisugárzott hasznos teljesítmény) összehasonlíthatat-lanul jobb, mint az analóg erősítőké, ahol a teljesítmény nagy része hővé alakul.
Külön szabályozható mikrofon és vonal bemenettel, külső keverő bemenettel, valamint egy egyedülálló fűzést biztosító linkrendszer csatlakozási lehetőségeivel rendelkezik. Az első dobozra csatlakoztatott mikrofon minden összefűzött hangdobozon szól.
Az egyszerű kezelés, a gyors telepítés miatt ideális rendezvényhangosításra, iskolákba, konferenciákra, illetve monitorozni diszkóba.
Beépített túlvezérlés-limiterének köszönhetően egyszerűen
T Ö N K R E T E H E T E T L E N .
Nem lehet túlhajtani, mert amikor intelligens elektronikája torzítást érzékel, megvezérel egy PEAK-LED-et, majd rövid üzemelést követően lekapcsolja a túlvezérelt végfokot, megvédve ezáltal az elektronikát és a hangsugárzókat.
A bemeneti csatlakozók hathármas jack aljzatok, a kimenet speakon aljzat. A hangfalak tartozéka a hálózati kábel.
Igény szerint tudok adni hozzá hozzá mikrofon ill. jelkábelt, de akár könnyűfém PROEL összecsukható állványt , vezetékes és vezeték nélküli mikrofonokat, karaoke szettet, zenekari keverőt... szinte bármilyen hangosító eszközt is. Ezeket az eszközöket megtalálhatja további aukcióim között.
A fotók nagy része illusztráció, kérésre töltök fel saját, az aukción szereplő hangfalakról készült fotókat.
A megjelölt ár a párra, azaz 2 db aktív hangfalra vonatkozik.
Ez a modell jelenleg darabonként(! ) 330. 000 forintért vásárolható meg a gyártó webáruházában.
 
 
 
 
              
 
 
 
Cseretárgyként érdekelnek minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök.
 
 
MINDEN FOTÓ A LICIT TÁRGYÁRÓL KÉSZÜLT
 
 
Személyes átvétel Budán, a Sváb-hegyen történik.
Az aukció lezárultát követően - kb. fél órán belül - minden vásárlóm kap egy vásárlási értesítő emailt, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatkozó egyéb feltételeket. Az aukció nyertese vállalja, hogy
 
3 napon belül ÍRÁSBAN,
 
az értesítőben szerepeltetett email címre elküldött levelében közli, hogy személyes átvétel útján, vagy postai küldemény formájában kíván a termékhez jutni.
 
 
Küldemény átvétel
Vidéki vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybe-vételével is hozzájuthatnak a megvásárolt termékhez, a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. egyéb szállítási lehetőségek díjainak megfelelően.
 
 
Nem célom a szállítási költség kapcsán Önnel tömetni a posta zsebét, de egyes termékeim épségben történő célbajutásának feltétele a "törékeny" minősítés. Rossz tapasztalatok alapján az alapdíjas postai módozatokat ma már nem kezelik kellő gondossággal.
A árlistájáról egy olcsóbb - az eddigi tapasztalatok alapján - megbízhatóbb küldeménytovábbítási lehetőségről tájékozódhat. A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL -lal vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni. A banki jóváírást követően, 1-2 munkanapon belül postázok.
 
!!! UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES !!!
 


Jelenlegi ára: 299 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 01:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése