2021. december 5., vasárnap

Újgenerációs ceruza ovis zsák - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Ceruza ovis zsák
Szeretnéd ha gyermeked egyből felismerné ovis zsákját? Mi megalkottuk az újegenerációs, ovis jel ovis zsákokat. Ráadásul kérheted a gyermeked nevével, feliratozva is. Szerezz örömet gyermekednek, és válassz neki újgenerációs ovis zsákot. Ez az ovis zsák nem csak egy anyagzsák, hanem olyan csoda, melyet mindig azonnal felismer a gyermeked és nem keveri össze senkiével sem, hiszen az ő jele az ő ovis zsákja. Azt hiszem ez a legfantasztikusabb fejlesztés, ami egy ovis zsákkal történhet. Ráadásul a gyermeked is szívesen fogja használni, hiszen tüneményes, és praktikus.
A zsák elején 2 nagy osztott zseb található, melybe bele tudja pakolni a zoknit, és az apróságokat. A zsák nyílása vízszintes, így nem fog kihullani belőle a ruha, és nem kell hosszú ideig bajlódnia azzal, hogy a kihullot ruhácskáit összeszedje, amely idő alatt akár játszhatna is a csoporttársakkal.
Termékjellemzők:
Mérete: 40*55 cm (ovis szabvány méret). A zsák anyaga polyester – erős, tartós anyagból készítjük. Nem kell aggódnod azon sem, ha bepiszkolódik, hiszen mosógépben, 40 fokon kimoshatod.
Kérünk vedd figyelembe, hogy a nyílást, valamint zsebet szegő anyag színe esetenként eltérhet, hiszen a nagykereskedések sem mindig tudják ugyanazt a színárnyalatot biztosítani, de törekszünk arra, hogy ne legyen eltérés benne.
Elkészítési idő: 2-8 nap (augusztusban ez akár 14 napra is kitolódhat! )

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 01:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése