2021. május 31., hétfő

Eperspenót...Chenopodium capitatum..../25mag/....ÚJDONSÁG!! NÖV.-301 - Jelenlegi ára: 550 Ft


 
 
 
 
"Chenopodium capitatum"
Strawberry spenót az egyik legjobban gondozott titkai gyógynövény világ egyszerű kertészkedés. Ez az indián növény termett német szerzetesek több mint 400 évvel ezelőtt, és felfedezett egy kolostorban Európában.
Az őshonos a legtöbb Észak-Amerika szerte az Egyesült Államokban és Kanadában, köztük északi területeken. És Úgy ítélik meg, hogy veszélybe Ohio. Azt is megállapította, Európa egyes részein és Új-Zéland.
A zöld levelek eper spenót ehető egy "dilis" ízű, míg az eper-szerű gyümölcs növekszik leveles szára felett a rozetta a levelek.
Ez mindig olyan szép, ha lehet használni szinte az egész növényt, hanem csak egy része. Strawberry Spenót felhívja ezt öröm azáltal új levelek egész szezonban hosszú. Törje le, amire szüksége van ebben a pillanatban, és a betakarítás látna később!
Ehető virágok eper spenót meglehetősen kicsi. Ezek hasonlítanak málna több mint strawberries. But, nincs eltéveszteni, hogy világos eper-piros árnyalatú! A bogyók keletkezik az alapja minden szár, és a növény teljes termés egy dicsőséges látvány!
Virágok meghatározott kis piros gyümölcsök a nyár végén és ősszel, hogy az íze egy kicsit, mint a faeper és a szép friss vagy konzerv. A gyümölcsök lédús és ízletes, ha mature. So, ne legyen túl ideges, hogy válasszon. Írása, amíg sötét lesz crimson vörös, majd válasszon. Szóval édes és finom.
És a gyümölcsök is tartalmaznak kicsi, fekete, lencse alakú magvak, amelyek 0, 7-1, 2 mm hosszú.
Virágzó nyáron eper spenót könnyen termeszthető. Ez teljes mértékben élvezi a nap és kell itatni, ha szükséges. És ez egy nagyon díszítő növény.
Strawberry spenót magas növény bogyós minden szintjén az üzem, bogyók ide, bogyók ott, és bogyók mindenütt. Minden egyes növény látna bogyók, hogy mi elképzelt, és egy extra bónusz, a növény nagyon szép.
Majd feltétlenül szeretné, hogy az első és a középső a gyógynövény kert! És, akkor könnyen nő egy konténerben is.
A háromszög alakú, fogazott levelek eper spenót vékonyabbak, mint a spenót, nagyon tápláló, és magas a C-vitamin és A. Tender hajtásokat használják nyersen salátákban vagy főzve, mint a spenót.
Az egyik érdekes növények is nőnek, vagy mondhatnám, nő maga, eper spenót, más néven eper blite, répa bogyó, indiai festék, és számos más nevek.
A eper paraj (Chenopodium capitatum) nő 2-3 láb mind magasságát és szélességét. A háromszög alakú fogazott levelek nagy helyettesítik a paraj, amikor fiatal, de némiképp nehéz, ahogy érett.
Az érett növények kifejlesztése ragyogó piros gyűszű méretű bogyók, hogy ha valóban érett íz, nekem, mint Malt-O-Meal gabona ... milyen édes és mogyorós.
Ez az üzem is lehet használni, hogy rózsaszín és piros festéket a fortyogó a bogyók vízben, amíg a kívánt szín elérése, bár még soha nem próbáltam ezt.
Grow Strawberry Spenót teljes nap (közvetlen vetés a vetőmag működik a legjobban), és gazdag, termékeny talaj. Éri el körülbelül 18 cm magas és 12 cm széles, és nincs szüksége Staking vagy támogatja.
Egyszerű és problémamentes, ez egy izgalmas új a gyógynövényes kert, zöldség folt, vagy akár a virágos éves ágyban.
A növény nagyon hideg, szívós, de jól megélnek a legmelegebb időjárás. Egy hosszú Taproot lehet kapni az a nagyon kevés vizet. De ne felejtsd el, annál több vizet kap a nagyobb a gyümölcsöt.
Nincs kétségem afelől, hogy az eper paraj számos egészséges attribútumokat. Mint egy sötét, zöld leveles, eper paraj rendelkezik számos fontos fitokemikáliák, beleértve a lutein.
Lutein segít megelőzni a korfüggő makula degeneráció. Spenót is tartalmaz liponsav, ami segít antioxidáns C és E vitamin regenerálódnak. Mivel a szerepét az energiatermelésben, liponsav vizsgálat folyik szabályozásának vércukorszintet.
Strawberry spenót jó forrása a C-vitamin, egy másik erős antioxidáns.
Vetési idő április-május, egy nyári növény.
EGY KIS SEGÍTSÉG A KÜTYÜHÖZ!  Katt...
NÁLAM  MAGASAN A LEGOLCSÓBB !!!!! NÉZZ UTÁNA!
 
 
 
 
 
1 ADAG 25 MAGOT TARTALMAZ!
KELLEMES KERTÉSZKEDÉST!
 
 
A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁSKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL IS!
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2021-05-31 17:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése