2020. november 27., péntek

A Rio Negro árnyai - Vas Eszter - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A Rio Negro árnyai - Vas Eszter
A történet hamisítatlan krimi. Jóllehet, a dél-angliai Cornwallban játszódik, annyi biztos, hogy minden a brazil őserdőben kezdődött, arrafelé, ahol a Rio Negro hömpölyög.
Kilenc év telt el azóta, hogy egy repülőgép a dzsungelbe zuhant, és a túlélők kis csapatát egyheti bolyongás után megmentették. Ismét összejönnek, már nem először, hogy megemlékezzenek a balesetről, ám ez a találkozó egészen másként alakul, mint a korábbiak.
A jó ötletnek tartott szellemidéző szeánsz rosszul sül el. Egy különös, érthetetlen üzenet a túlvilágról annyira felzaklatja az egyik résztvevőt, hogy azonnal elhagyja a szobát. Másnap reggel holtan találják a házában.
Csakhogy más is történik ezen a szerencsétlen szeánszon: a végén többen maradnak a szobában, mint ahányan az elején voltak. A cornwalli kis szállóban ezután nem telik el nap rémisztő, megmagyarázhatatlan események nélkül. Ráadásul úgy tűnik, a meggyilkolt lelke sem távozott még ebből a világból, és nem is nagyon akar, legalábbis addig, míg bosszút nem áll.
A fiatal nyomozó őrmester, Peter Garrett és kissé fárasztó, újonc beosztottja, Jim Hardfield ered a gyilkos nyomába. Nem is sejtik, mivel kerültek szembe.
Borító tervezők: Vallyon Krisztina
Kiadó: I. P. C. Könyvek Kft.
Kiadás éve: 2008
Nyomda: Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN: 9789636353209
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 490
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**96164756**)]

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 17:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése