2020. március 25., szerda

Vallási szavak kisszótára - Erdős Attila, Kiss Gáb - Jelenlegi ára: 880 Ft

Vallási szavak kisszótára - Erdős Attila, Kiss Gábor
A ? Vallási szavak kisszótára 2800 olyan szónak, szókapcsolatnak, fogalomnak, illetve névnek adja meg a magyarázatát, ismertetését, amely a világvallások valamelyikéhez kapcsolódik.
A legtöbb kifejezést a kereszténység ? a katolicizmus, a protestantizmus ? és a zsidó vallás köréből tartalmazza, de szép számú fogalmat magyaráz a szótár a sintoizmus, a buddhizmus, az iszlám és a hinduizmus köréből is. A szótár röviden bemutatja:
? a legfontosabb vallási ünnepeket;
? a vallásokhoz köthető neves személyeket;
? a legfontosabb bibliai személyeket;
? a nagy vallások szent könyveit, a Bibliát alkotó részeket;
? a vallásokhoz köthető szimbólumokat és jeleket;
? az egyházi ruhákat, ezen öltözet részeit;
? a katolikus szerzetesrendeket és alapítójukat;
? a vallásokhoz köthető legfontosabb földrajzi helyneveket.
A Vallási szavak kisszótára segítséget nyújt azoknak, akik érdeklődéssel fordulnak az egyházak, a vallásos élet felé, ismerkedve tanításukkal, múltjukkal, jelenükkel. A szótár azok számára is hasznos, akik saját vallásuk valamely területén kívánnak pontosan eligazodni, esetleg egy felmerült konkrét kérdésre keresik a választ.
A szótár bővíti az általános műveltséget, hozzájárul Európa és más földrészek vallási kultúrájának megismeréséhez, a különböző művészeti ágak ? festészet, szobrászat ? műalkotásainak mélyebb befogadásához, az irodalmi és történelmi olvasmányok jobb megértéséhez.
Az ékesszólás kiskönyvtára sorozat 42. tagja.
Sorozatcím:: Ékesszólás kiskönyvtára
Borító tervezők: Heiszer Csaba
Kiadó: Tinta Könyvkiadó
Kiadás éve: 2016
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Vareg Hungary Kft.
ISBN: 9789634090540
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 206 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 20. 50kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! #$#$#$#$#$#$#$#$
[(**87836983**)]

Jelenlegi ára: 880 Ft
Az aukció vége: 2020-04-14 15:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése