2019. október 31., csütörtök

Szuper pelenkázó táska első kézből - Brendonban vásárolt - MARV Fashon - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Divatos pelenkázótáska Brendonból szép állapotban
Eladó a képeken látható szép állapotú, Brendonban vásárolt pelenkázótáska.
Márkája: MARV Fashion (német gyártmány)
Használatból eredő kopások vannak rajta (fotóztam), de szép állapotban van. Főleg az alján található kisebb kopás, de nem feltűnő, tényleg szép a táska. Nagyon praktikus, sok belső zsebbel (különböző méretű, cipzáras, gumis, nyitott… ) minden féle rekesz van benne a praktikus tároláshoz. Kívül (hátul) van a táskán egy nagy cipzáras tároló, illetve mindkét végén tároló rekeszek vannak (nyitott és zárt). Elöl a lehajtható teteje alatt két kisebb praktikus zseb van, ahol az anyuka a saját dolgait tudja tartani. Nagyon szuper kis táska, én imádtam. 16. 000 -ért vettem a Brendonban, most fél áron a Tied lehet. A táskához tartozik pelenkázó alátét, és termo tasak a cumisüvegnek.
Nagyon jó méretű, lehet bele bőven pakolni, mégsem bőrönd méretű (36x30x11cm)
Kérdésekre szívesen válaszolok, kérésre szívesen mérek.
Nézz szét az aukcióim között, hátha találsz még kedvedre való darabot (mostanában töltöm fel a kisfiam és a kislányom kinőt ruháit), postaköltséget spórolhatsz. Jó keresgélést!
A személyes átadást Szigetszentmiklóson és Budapesten a XXII. kerületben (Leányka u. ) vagy Budapest IX. kerületben (Külső Mester utca) tudom megoldani, de postázom is. (MPL csomag, Posta csomag, Posta Pont, Postaautomata, FoxPost)
Postázás esetén a postaköltség a vevőt terheli. A postaköltség csak saccolt, pontosan mérni csak feladás előtt tudok.

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 19:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése