2019. június 30., vasárnap

FIFA 20 (Origin) - Jelenlegi ára: 18 990 Ft

Platform:
PC (Digitális Termék)
Korhatár:
3 év felett
Stílus:
Helyi multi, Kooperatív, Online multi, Sport
Kiszállítás:
Megjelenés:
Fifa 20 PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
A FIFA 20 új távlatokat nyit a Fifa játékok történelmében. Még eddig soha nem látott realisztikus grafika, környezet és felújított fizikai motor vár rád. A Fifa 20 nem csak a profi meccseket helyezi előtérbe hanem visszatérnek az utcai meccsek a Fifa Volta játékmóddal. A Fifa 20 a játék minden területén újít, a Football Intelligence egy példátlan platformot kínál a játékmenet realizmusához és a Fifa Ultimate több lehetőséget kínál az álom csapatod létrehozására.
EA Sports VOLTA
Fejezd ki a stílusod egy teljesen új játékrendszerrel a VOLTA játékmódban, ami a futball realizmusán alapul. Játssz az utcán, ketrecekben vagy akár utcai futsal-pályákon. A VOLTA új eszközöket kínál az utcai játékokhoz, beleértve az új mozgásokat, stílusokat és új hangulati animációkat és még megannyi lehetőséget, hogy teljesen testre szabhasd az utcai brigádot. A VOLTA lehetőséget nyújt arra, hogy a lehető legjobban alakíthasd a karaktereket, itt beleértve a nemet, frizuráját, testalkat, tetoválások és ruházatot az utcai viselettől kedve a sportruházatig. Emellett testre szabhatod a pályákat, helyszíneket ahol fociztok, teljesen egyedivé teheted és a városi miliőjével rughatod a labdát Tokio, London vagy akár Amsterdam utcáin.
A klasszikus játékmenetek mellett elérhető a VOLTA-n belül a Kick-off, World, a Story és emellett a League játékmód. Éld át a legnagyobb újításokat és a meghatározó futball realizmust az új Fifa 20 játékban!


Jelenlegi ára: 18 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése