2019. április 24., szerda

IONIC WHITE fogfehérítő komplett SZETT 14 napos - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Az aukció tárgya egy Ionic White márkájú komplett fogfehérítő szett.
Hogyan működik?
A technológia páratlansága az ezüst ionok és a kék LED-fény használatának köszönhető
Az Ionic White™ gél ezüst ionokat tartalmaz, amelyek az ártalmatlan kék LED fényre aktiválódnak. Az ezüst ionoknak köszönhetően az aktív fehérítő anyag gyorsabban és intenzívebben hat, így a fogakba mélyen be tudnak hatolni. Ezáltal a fogai hatékonyan tisztulnak meg a tea, dohány, kávé, kóla, gyümölcslevek és vörösbor okozta foltoktól.
Miután felhelyezte a speciális sínt a fogaira, a készülék automatikusan elosztja a gélt a fogai felületére egészen az íny kezdetéig, olyan módon, hogy az egész fogsort befedi, még a nehezen elérhető helyeket is, ahol elsőre nem látható foltok lehetnek.
Már az Ionic White™ első használatának 2. perce után észre fogja venni a változást. Azonban javasoljuk, hogy a maximális hatás érdekében ismételje meg a kezelést még 2-3-szor, az utasításoknak megfelelően, összesen 21 perc alatt.
Továbbá észreveheti, hogy a fogai egyre fehérebbek lesznek az első kezelést követő napokban. Használja a „ fenntartó” fehérítő sprayt hetente 2-3 alkalommal a kezelés ideje alatt és az után, hogy fogai ragyogóan fehérek maradjanak.
Leírás
Az Ionic White™ ? gy fehérítő eljárás, amely LED fényre aktiválódik
Mit jelent az Ionic White™? Ez egy fogfehérítő rendszer, mely kék LED fényre aktiválódó ezüst ionok által hat.
Előtte
Utána
A kezelés időtartama:
A fő kezelés: 14 nap a géleket használva;;
A fogak fehérségének megőrzése: 2 hónapon keresztül a fehérítő spray használatával a fő kezelés alatt és után;
Napi kezelés: 2 percen át a LED készülékkel, az eljárás megismétlése 2-3-szor, öblítés után – összesen 21 perc naponta. (lásd az Használati útmutatót)
A LED készülék élettartama: 1 teljes kezelés / 30 utána következő;
Fehérítő anyag: 6% hidrogén-peroxid;
Legyen ragyogó a mosolya mindössze 21 perc alatt – az eljárás egy hármas hatású gélen alapul. Az alkalmazott technológia a LED fény által működik, melyet a készülék bocsát ki.
A szikrázó fehér mosolyért – Használja az Ionic White™ -ot a hármas hatású fehérítő géllel!
Biztosak vagyunk benne, hogy már meggyőződött róla, hogy amit ajánlunk igen hatásos, veszélyek nélküli, könnyen elérhető és egyszerű a használata. Az Ionic White™ Fogfehérítő Rendszer 6% hidrogén-peroxid tartalmú fehérítő összetevőt használ egy speciális, ionokat tartalmazó géllel kombinálva, mely LED fényre aktiválódik.
A piacon ma megtalálható fogfehérítő termékek legtöbbje az ajánlottnál több hidrogén- peroxidot tartalmaz (természetesen jelenlévő vagy mesterséges formában), míg a fogorvosok 6% és 8% közötti koncentrációban használják. Bizonyított, hogy az anyag 8% vagy afölötti (20-30%-ot tartalmazó termékek is jelen vannak a piacon) mennyiségben károsítja a fogzománcot, tönkreteszi a fogat visszafordíthatatlanul és káros az egészségre. Ez egy visszafordíthatatlan folyamat és a hidrogén-peroxid használata az elfogadhatónál nagyobb mennyiségben káros hatással van az egészségre és a 76/768/CEE sz. európai irányelv szabályozása alatt áll, mely a hidrogén-peroxid tartalmú termékek használatára vonatkozik és amely 6%-ban maximalizálja azt, legyen az természetesen előforduló vagy mesterségesen tartalmazott formában.
Az Ionic White™ rendszer a legkönnyebb, leggyorsabb és legártalmatlanabb otthoni fogfehérítő módszer csupán 21 perc alatt! A technológia klinikailag bizonyított és garantáljuk, hogy működik!
Használati utasítás:
1. lépés
Vágja le a fehérítő gélt tartalmazó tubus (1 számmal jelölt) tetejét és préselje ki a tartalmát a készülék két oldalán elhelyezkedő mélyedésekbe, oda ahova a fogak kerülnek, hogy a LED fény érje azokat. 1 tubus mennyisége 1 teljes kezelésre elegendő (1-3 ismétléssel a készülékkel 21 percen belül)!
FIGYELEM: TARTSA TÁVOL A GYERMEKEKTŐL. Kerülje a gél szembe jutását. Ha a gél szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel! Ne használja fogszabályzóval együtt!
2. lépés
Préselje ki a fehérítő gél-aktivátort (2-es számú tubus) közvetlenül a fehérítő gélre. A megfelelő hatás eléréséhez a két gélnek érintkeznie kell egymással és a fogakkal, amikor használja.
1 tubus mennyisége 1 teljes kezelésre elegendő (1-3 ismétléssel a készülékkel 21 percen belül)!
Figyelem: Vegye figyelembe, hogy minden egyes tubus gél 1 felhasználásra alkalmazandó, tehát 1 teljes tubus fehérítő gélt és 1 teljes tubus fehérítő gél aktivátort kell felhasználnia minden egyes 21 perces kezelésnél. A teljes kezelés 14 napos időtartama alatt 3-szor 21 perces kezelést kell végrehajtania.
FIGYELEM: TARTSA TÁVOL A GYERMEKEKTŐL. Kerülje a gél szembe jutását. Ha a gél szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel! Ne használja fogszabályzóval együtt!
3-5. lépés(összesen 21 perc)
3. lépés
Vegye az Ionic White™ készüléket a szájába és nyomja bele a fogát a formába (a gélek keverékének a fogak teljes felületét be kell fednie). Nyomja meg az (ON) bekapcsoló gombot. A fény 2 perc elteltével automatikusan kialszik. Vegye ki a szájából a készüléket.
FIGYELEM: TARTSA TÁVOL A GYERMEKEKTŐL. Kerülje a gél szembe jutását. Ha a gél szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel! Ne használja fogszabályzóval együtt!
4. lépés
A szájában maradt gélt hagyja a fogain még 5-7 percig, aztán öblítse ki alaposan.
Megjegyzés: Jelentős eredményeket fog elérni és szikrázóan fehérek lesznek a fogai, ha figyelmesen betartja az utasításokat.
5. lépés
A maximális hatás érdekében ismételje meg a lépéseket 1-4-ig még két alkalommal!
Fontos: 14 napon belül Önnek 3 teljes (21 perces) kezelést kell elvégeznie a gélekkel!
Hogyan használjam a spray-ket?
Az 1 és 2 számú fehérítő spray-k a maximális hatás elérésére hivatottak a kezelés ideje alatt és az után. Hetente 1-2-szer használja azokat a fogak fehérségének fenntartására.
1 számú spray használata (1. lépés)
Fújja a fehérítő sprayt (1-es) a fogaira 6-szor
A spray tartalma 180 fújásra elég.
2 számú spray használata (2. lépés)
Rögtön ezután fújja be a fogakat a fehérítő aktiváló spray-vel (2-es) kétszer. Alkalmazza a készüléket és várjon amíg a fény automatikusan kialszik 2 perc múlva. Öblítse ki a száját és mosolyogjon.
A spray tartalma 90 fújásra elég.
Figyelem: A teljes kezelés 14 napja alatt csináljon 3 kezelést a gélekkel az utasításoknak megfelelően! Minden egyes tubus tartalmát egy kezelésre kell felhasználni a háromból. A legjobb hatás eléréséhez használja az 1-es és 2-es számú spray-ket hetente egyszer vagy kétszer a 14 napos kezelés alatt és az után is összesen 60 napig (a két spray tartalma 60 napra elegendő).
FIGYELEM: TARTSA TÁVOL A GYERMEKEKTŐL. Kerülje a gél szembe jutását. Ha a gél szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel! Ne használja fogszabályzóval együtt!
A hatás, amelyet az Ionic White™ -tal fog elérni több, mint 2 évig megmarad!
legjobb az egészben az, hogy az Ionic White™ rendszer olcsó és garantáltan mindenkinél működik.
Számos különböző fogfehérítő eljárás létezik. Majdnem az összes manapság kapható termék az ajánlottnál nagyobb mennyiségű fehérítő anyagot tartalmaz. Az aktív hatóanyag végzi a fogfehérítést, azonban ez a fogak érzékenységét és a fogzománc károsodását okozhatja. A fogak egésze ki van téve a különböző külső behatásoknak és így sok ma kapható termék eredményezi a fogak romlását és jár súlyos következményekkel a későbbi egészségükre nézve. Sokszor, a gyors profit által hajtva, a cégek nem végzik el a kötelező laboratóriumi teszteket és sok ma kapható fogfehérítő termék nem tesz eleget az európai szabványoknak, illetve dentálhigiénés irányelveknek és rendeleteknek.
A fogorvosi vizit és az általuk ajánlott fogfehérítő technikák igencsak drágák és sok időt vesznek igénybe. Mindannyian tudjuk, hogy milyen rohanásban élünk és hogy milyen értékes minden egyes perc globalizálódott világunkban. A munkán túl szeretteinknek is szükségük van ránk és miért ne szentelnénk nekik több időt? A drága módszerek nem mindig érik meg a befektetett pénzt, különösen akkor, ha nincs feleslegesen elkölthető pénze. Ezenkívül minden elköltött forintot érdemesebb valami ésszerűbbre fordítani, nem igaz?


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-15 10:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése