2018. december 28., péntek

Zepter Vacsy vákuumozó rendszer - Jelenlegi ára: 60 000 Ft


A készlet tartalma: Párszor használt vákuumos fóliahegesztő dobozában, használati utasítással, 1 zepter tasakkal, 10 speciális de olcsóbb  tasakkal (sokkal erősebb heggesztéssel mint a hagyományos gépek) mely tartalmazza a vákuumozó pisztoly is. Adok hozzá külön pisztolytartót és töltőt. 1 nagy sajt - sütemény stb. tároló edényt, és egy nagy szögletes vákuumozható edényt, 2 db. vákuumozható dugót.  
A Vacsy egy szabadalmaztatott vákuumcsomagoló rendszer, amely segítségével speciális üvegedényekben és fóliatasakokban vákuumozhatjuk a tárolni kívánt ételt. A levegő eltávolítása után a baktériumok, a penészgomba, és más kórokozók nem jutnak elegendő oxigénhez. Az étel megőrzi eredeti állagát, ízét, és tápanyagtartalmát, így akár 5-ször tovább maradhat friss, mint ha vákuumozás nélkül egyszerűen csak hűtőszekrényben tároljuk.
A Vacsy rendszer segítségével a nyers vagy főtt ételt Zepter  edényekben vagy Vacsy üvegekben, tárolóedényekben, és tasakokban tárolhatjuk.
A VACSY RENDSZER SOKOLDALÚ ÉS HATÉKONY VÁKUUMCSOMAGOLÓ RENDSZER, AMELY OTTHONI ÉS PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA EGYARÁNT ALKALMAS.                                       Személyes átadás Budapest Keleti pu. nál , Örsvezér téren,    munkanapokon előre megbeszélt időpontban ( reggel ill de. )  hétvégén de. XVII. ker. megoldható. Előre utalás esetén postázom is, Vatera futárral, a díjszabásnak megfelelően.


Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2019-01-11 08:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése