2018. február 25., vasárnap

légpuska Kandar Alsókaros, B.3-3 - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

légpuska alsókaros , 4. 5mm vagy 5. 5mm
A Kandar  a jelenleg kapható légfegyverek közül a legkiválóbb ár-érték arányú légpuska! Megbízható, pontos légfegyver, mindazok számára, akik kedvelik a klasszikus formát. Fix csövű, alsófelhúzókaros kivitel, tácsöves lövészethez kiváló!
Kiváló választás hobby célra és a lövészet alapjainak elsajátítására. Kezdők számára ideális választás, első légfegyver vásárlásakor ezt a modellt ajánljuk, mert nagyon könnyen megtanulhatók rajta a lövészet alapjai és igen könnyű a használata.
Mérete, súlya lehetővé teszi, hogy - szülői felügyelet mellett akár - a fiatal korosztály is használhassa. Az alsókaros kivitelű légpuskák előnye a csőtörőssel szemben az, hogy a cső nem mozog, ezáltal sosem kopik ki, nem kotyog. Mindez nagyobb találati pontosságot eredményez. A puska irányzékai a már jól ismert Tru-Glo fénygyűjtős irányzékok, melyek lehetővé teszik, hogy szürkületben és rossz látási viszonyok között is könnyen célra tartsunk. A puskára távcső is szerelhető, mivel 11 mm-es szerelék számára sínt martak a dugattyúházra.
A Kandar B4 Elite Tytan légpuska műszaki adatai:
Alsókaros kivitel
Kaliber: 4. 5 mm
Csőtorkolati sebesség: 240 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség: 170 m/s (magyar előírás szerint)
Precíziós huzagolt fegyvercső
Fa tus
11 mm-es távcsősín
Zárt első irányzék, fénygyűjtős, TRU GLO irányzékok
Teljes hossz: 1020 mm
Csőhossz: 380 mm
Tömeg: 3, 3 kg
Gyártó: Kolter, Lengyelország


Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2018-03-04 08:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése