2017. május 30., kedd

Elbaltázott Nászéjszaka - Feliratos Blu-ray / A lankadatlan - A Dewey Cox-sztori - Szinkronos Blu-ra - Jelenlegi ára: 1

Elbaltázott Nászéjszaka - 1500 Ft 
A lankadatlan - A Dewey Cox-sztori - 1500 Ft
Külön-külön is megvásárolhatóak. Megrendelés után (vagy előtte) emailben vagy itt üzenetben lehet jelezni, mely filmet szeretné megvásárolni.
A fotók a termékről készültek. Azonnal átvehető bármelyik Négyes metró megállóban.
Sok filmet hirdetek most.
Ha postai úton kéri a terméket, akkor sokat spórolhat a postaköltségen, mivel több termék rendelése esetén egyben postázok. A vatera valamennyi rendeléshezkülön-külön felszámolja a postaköltséget, de ezt nem kell figyelembe venni, mivel egy csomagban fogom postázni a filmeket, így a postköltség jóval kedvezőbb lesz.
Most akciós postaköltséggel!
____________________
Elbaltázott Nászéjszaka
Eredeti Blu-ray, újszerű, karcmentes lemez, magyar felirattal.  
Hang: angol, olasz, spanyol 
Felirat: magyar,  angol stb.  
(Region free, tehát hazai lejátszókhoz is passzol.
Tartalom:  
Charlie Mackenzie-t sorozatosan sújtja a balszerencse. Főleg ami a nőket illeti. Ott volt például Sherri, akiről hamar kiderült, hogy kleptomániás, Jill, aki kiváló maffiakapcsolatokkal büszkélkedhetett, Sandy, aki érzelmileg zsarolta hősünket, na és Pam, akit mindig különös illatfelhő lengett körül, hogy a többieket ne is említsük... Tiszta szerencse, hogy Charlie előbb-utóbb mindig rájött arra, hogy ezekkel a nőkkel valami nincs rendben és még időben lelépett. Hiába fogadta azonban meg ezerszer is, hogy legközelebb óvatos lesz, a kísértésnek egyszerűen képtelen ellenállni és pillanatokon belül egy új kapcsolatban sodródik a házasság kínzó köteléke felé. A legújabb menyasszonyjelöltnek, az okos és szexi Harriet Michaelsnek még egy jól menő mészárszéke is van. Charlie biztos abban, hogy nem érheti újabb balszerencse.
__________________________ 
A lankadatlan - A Dewey Cox-sztori
Eredeti Blu-ray, karcmentes lemez..  
Hang:  magyar, angol stb.
Felirat:  magyar, angol stb.
Region free, tehát hazai lejátszókhoz is passzol.
Tartalom:  Dewey Cox a zenetörténet legtökösebb rockere, akinek a dalait egy egész nemzet hallgatta. Pályafutása alatt három feleséget fogyasztott el és négyszáztizenegy nővel bújt ágyba, de igazán csak egyet szeretett. Összesen harminchat gyereke született, közülük tizennégy házasságon kívül. A szex és a gyerekcsinálás mellett kipróbált minden piát és létező kábítószert, mégis valóságos nemzeti hős lett. A zene volt ugyanis a mindene. Dewey Cox a tehetségének köszönhette, hogy egy kis vidéki senkiből Amerika egyik legnagyobb rocksztárjává emelkedett.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 12:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése