2017. április 27., csütörtök

Sony SEL-18200 f/3.5-6.3 E OSS objektív + HOYA HMC UV(C) szűrő ( SEL18200 18-200mm ) - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Eladó egy Sony SEL18200 zoom objektív. A fotók az eladásra kínált termékről készültek. Az objektív használt állapotban, beszámítás során került hozzám, információim szerint eredetileg egy Sony NEX videókamerával egy szettben került megvásárlásra, már nem garanciális. A terméket kipróbáltam, rendben működik, a fotókon is látható használt, de megkímélt állapotban van. A bordázott gumi fókusz gyűrű - láthatóan házilag - javításra került, amiről pont ezért külön képet is készítettem (3. kép). A gumigyűrű hibája kizárólag esztétikai, a működést semmiben sem befolyásolja, nem is különöseben feltűnő, de azért látható. Ha a leendő vevőt zavarja ez az esztétikai hiba természetesen a gumigyűrű szervízben kicseréltethető, de én nem akartam költeni annak kicseréltetésére, inkább az objektív árát határoztam meg alacsonyabban a szokásos piaci árnál. Úgy gondolom ez így korrekt, hiszen  a vevő így maga döntheti el, hogy mit szeretne tenni, elfogadja az árcsökkentést és így használja a terméket, vagy ha zavarja, akkor kicserélteti (esetleg ha ért hozzá maga kicseréli) a gumigyűrűt.  
Az objektívet első és hátsó kupakkal, és gyári napellenzővel adom, valamint pluszban adok hozzá egy 67mm-es HOYA HMC UV(C) szűrőt is.
 A termék rövid leírása, ha esetleg valaki nem ismerné:
Telefotó zoomobjektív nagyteljesítményű, 11-szeres nagyítási tartománnyal. Stílusos, kiváló minőségű alumíniumötvözet kivitelű gyűrű. A széles zoomtartomány ideális utazáshoz és általános célú fényképezéshez. Objektívbe épített optikai SteadyShot az élesebb és tisztább kézből készített képekért, bármilyen zoombeállítás mellett. Videorögzítés közben halk mechanizmus. Nagyteljesítményű optika 4 aszferikus felülettel a kiváló kontrasztért és élességért. Egyenletes, csendes, nagysebességű autofókusz- és rekeszbeállítás: állóképek és HD filmek készítéséhez ideális. Hétlamellás körkörös blende a gyönyörű képlágyítási hatásokért. Közvetlen kézi élességállítás az automatikus fókuszbeállítás alatt nem forgó fókuszgyűrűvel: ideális a pontos, kényelmes manuális fókuszbeállításhoz.

Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-29 22:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése