2016. november 25., péntek

Xiaguan 2006 Fang Zhuan zöld sheng puerh tea 200gr EGÉSZ TÉGLA - Jelenlegi

Üdvözlöm a TEA UT Online Teabolt terméklapján!
(TEA UT Online teashop & teaterasz)
Online teabolt vagyunk, évtizedes teás tapasztalattal. Tea és teakellék kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes figyelemmel kísérni aukcióinkat. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk.
Minden vásárláshoz ÁFA-s számlát adunk.
 
Az aukcióban szereplő tea:
   A Xiaguan Tuocha Teagyár a Dali Bai Autonóm Prefektúrában székelő első számú, sőt egyetlen tea konszern, amely jelentős méretű saját termőterülettel rendelkezik, de egyben a számtalan kisebb helyi termelő kiemelt felvásárlója is. Olyannyira ők találták fel a tuocha fészek tea formát, hogy ez megmutatkozik a gyár nevében is. Legmagasabb minőségű teáikat hagyományosan a Daru márkajelzés égisze alatt bocsátják piacra, továbbá jelentősek a FeiTai teáik is, amelyek egy tajvani cégcsoport megrendelésére és felügyelete mellett kész ülnek.
    Ez itt egy 2004-ben megalkotott klasszikus blend, a Xia Guan Fang Zhuan (?? fang zhuan = kocka tégla) 2006-os kiadása. Aki kedveli a Dali - Baoshan típusú teákat, annak nagy élményben lesz része. Magam részéről Xishuangbanna-t helyezem az első helyre, a másodikon pedig az összes többi, tehát Dali-Baoshan, Lincang, Dehong, esetleg Simao... Ez itt tehát azért "csak" 71%, mert tükrözi a TEA UT szubjektív ízlését. Klasszikus, nagy tea, amely mára teljesen kikopott a nyugatról elérhető tea piacokról. Itt még akad belőle egy kevés... Vigyázat, gyorsan fogy!
Jelen Xiaguan tea puerh koefficiense 198, 6PU (71%) az alábbiak szerint:
- a tea csomagolása: 5 x 1 = 5
- a teaforma megjelenése: 6, 5 x 2 = 13
- a tealevelek illata szárazon: 6 x 2 = 12
- a tealevelek illata felöntve: 8! x 2 = 16
- az elkészült teaöntet illata: 7 x 2 = 14
- az elkészült teaöntet színe: 8, 5 x 1 = 8, 5
- "íz":   - első �! �z, az első flash: 7
          - utóíz a szájban és a nyelven: 7
          - utóíz a torokban: 7, 5
          - a tea felönthetősége: 10
            ------------------------------------
            összesen: 7, 875 x 3 = 23, 625
- "hatás":
          - erő: 10 x 3 = 30
          - szakralitás: 6 x 3 = 18
          - feeling: 6 x 3 = 18
- "működés": 7, 5 x 3 = 22, 5
- a teáscsésze illata: 5 x 1 = 5
- a tealevelek megjelenése felöntés után: 6, 5 x 2 = 13 
A megadott ár egy EGÉSZ 200gr-os teatéglára vonatkozik!  
------------------------------------------------------------------------------
Ez a tea elkészíthető kung-fu teaszertartás keretein belül, illetve természetesen "hagyományos" módon, nagyobb mennyiségben felöntve is. Az utóbbi esetben tegyen egy teafészket edénybe, rá fél liter, lehetőség szeri nt alacsony ásványianyag tartalmú, tiszta víz, 1. 5-2 perc (avagy ízlés szerinti várakozás) után lehet szűrni, majd még 2-szer fel lehet önteni (egyre hosszabb ázási idővel), kitart egész napra... Vagy készíthet egyetlen kb 1-1. 5 literes felöntést is 8-10perc ázási idővel. Szabad kísérletezni, kinek kinek ízlése szerint... "Ízesíteni" fölösleges, sőt!...
-----------------------------------------------------------------------------
További teáinkat és teás eszközeinket IDE KATTINTVA tekintheti meg! Kínai zöld, fehér, oolong, wulong, vörös, fekete, puerh tea, teáscsésze, teáskanna, yixing kanna, teás készlet. Egyszóval minden, ami Tea.
------------------------------------------------------------------------------
Megrendelését postai úton vagy DPD futárszolgálattal tudjuk eljuttatni Önnek. Személyes átvételre jelenleg nem tudunk lehetőséget biztosítani. FoxPost és WeBox szállí tás nem megoldható.
Online teaboltunkban csak! a legjobb minőségű teákat ajánljuk és forgalmazzuk. Ha egy tea felkeltette érdeklődését, de nem egészen biztos benne, hogy megfelelő Önnek, vásárlás előtt kérjen inkább tanácsot, melyik az Önnek való tea. Teát (élelmiszert) sem eredeti, kibontható, sem megbontott csomagolásban nem áll módunkban visszavenni.
-------------------------------------------------------------------
COPYRIGHT - JOGVÉDELEM
Copyright 2016 Anton Tamás TEA UT Teabolt. Minden jog fenntartva.
Szerzői jogok tulajdonosa: a terméklap képi és szöveges tartalmainak szerzője és a szerzői jogok tulajdonosa Anton Tamás. Az eltérő tulajdonosokat, hivatkozásokat, közzétételi hozzájárulásokat külön jelzem.
A terméklapon található információk üzleti célra semmilyen formában nem használhatók fel. Tartalmi és üzleti szolgáltatásainkról szóló referenciák elhelyezhetők könyvekben, más online szolgáltatásokban vagy más médiumokban, de az alábbiak kivételével sem az egész, sem pedig részei a továbbiakban nem használhatók fel, nem publikálhatók és nem terjeszthetők a fent megnevezett jogtulajdonos előzetes engedélye nélkül.  
A terméklapon megjelentetett információkat, képeket személyes vagy oktatási célzattal kinyomtathatja és idézetként felhasználhatja azzal a feltétellel, hogy nem módosítja az információt, és a copyright-ra való eredeti utalást minden másolaton feltünteti.
A copyright megfelelő formátuma az első bekezdésben olvasható.
A terméklap szerzője mindent megtett azért, hogy az itt megjelenő információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal ezek használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkezéséért.
A terméklapot elolvasó, az itt található információkat bármilyen módon felhasználó látogató tudomásul veszi a szerzői jogokkal kapcsolatos n yilatkozatot és annak jogkövetkezményeit.
Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése