2016. október 2., vasárnap

Omnitronic CX-740 KILL Mixer DJ keverő pult!! - Jelenlegi ára: 28 990 Ft

Eladó a képeken látható, korának megfelelő esztétikai és jó műszaki állapotban lévő 19"-os Rack méretű Omnitronic CX-740 Kill-Mixer DJ keverő pult, sok extra szolgáltatással!!! (Számlával! )
Ugyan, a mai "elvárásoknak" az effekt mentes kialakításával kevésbé mondható korszerűnek, ám effekt kör van beépítve, tehát ha nagyon ragaszkodik valaki az effektezéshez, akkor egy különálló effektet könnyedén tud hozzá csatlakoztatni!
Mindezen "hiányosságot" leszámítva tökéletesen alkalmas egy akármilyen buli lebonyolítására, melyet saját tapasztalatomból is bizton állítok!
Rendelkezik csatornánként Beat jelzővel, azaz adott egy-egy zöld LED, mely ritmusra villog, ezzel megkönnyítve a munkáját a felhasználónak!
Továbbá, az Omitronic-hoz hűen (bár a mostani Kínában készültekre már sajnos nem igaz! ), ott van még a remek, 3 soros nagy felbontású kivezérlésjelző, mely egyrészt mut atja a sztereó kimenő jelszintet, valamint a 3. sor mutatja a folytatásban következő zene hangerejének szintjét, melynek segítségével így könnyedén egy hangerősségűre állítható be a felkeverendő zene!
Mindezek mellett rendelkezik Kill gombokkal mind a 3 hangszínhez, azaz a mély, közép és magas potméterekhez egyaránt!
Ezeknek a lenyomásával rögtön levághatjuk a kiválasztott frekvenciatartományt, de csak addig funkcionál, amíg a nyomógombot nyomva tartjuk!
Továbbá, egy érdekesség, hogy a csatornákon található hangszín potméterek nem rendelkeznek középállással! Első hallásra s használatra furának tűnik, de könnyen megszokható, s könnyedén s remekül használható!
A mikrofon csatornán már a szokásos középállású potik vannak, valamint a Balance poti is ilyen!
Mint a jobb keverők, ez is rendelkezik másodlagos Master kimenettel, azonban ezen nem 2 hanem 3 szabályozható kimen et van!
Master 1, Master 2 és Booth,! tehát, eléggé sokrétűen használható a szerkezet, minden tekintetben!
Szint úgy, mint minden normális keverőn, ezen is van szimmetrikus és aszimetrikus jelkimenet is, azaz XLR és RCA is!
Vonalszintű eszközből egyszerre akár 7 különálló készülék is csatlakoztatható, melyeket a potik feletti karos kapcsolóval váltogatva akár tudunk is hasznosítani, na de ember legyen a talpán, aki egyszerre 7 lejátszóval dolgozik! : D
Mind e-mellett van lehetőség a fő mikrofon csatorna mellé az egyik vonal szintű csatira még egy mikrofont csatlakoztatni, de ekkor az a csatorna nem használható egyéb eszközökhöz, tehát "csak" 3 csatorna marad, 6 eszköznek! : D
Egy szó mint száz, ez még a békebeli, Német gyártmányú keverő, semmilyen esetben sem összetévesztendő a most kapható Omnitroniccal!!!
Sem hangminőségben, sem hangerőben, sem semmilyen szinten!
Igen, a hangerő! Akár csak a másik al bumomban hirdetett DJ pultban lévő Gemini BPM-500-as, úgy ez is eléggé nagy előerősítővel van megáldva, azaz ha egy silányabb minőségű hanghordozót vagy lejátszót (pl. mobiltelefon vagy mp3 lejátszó) csatlakoztatsz rá, akkor is kényelmesen ki tudod egyenlíteni a kívánt hangerőre mind a csatornákon, mind pedig a Master kimeneteken, ugyan is bődületesen nagy hangerejű kimenete van!
A Behringert majd hogy nem kikapcsolt állapotában is alázza, hát még ha használod is! : D ; )
No, elég a fényezésből, mert sokan nem szeretnek sokat olvasni! (Pedig, ez nem a "mihamarabbelakaromadni" kamu szöveg!!! )
Az eladásának az oka, hogy nem használom, mióta megvan az utódja, egy 600-as Pioneer!
(Bár erősen gondolkodom rajta, hogy ha nem kel el, akkor megtartom tartalék készüléknek, mert a hangja is nagyon jó! Nem vicc, nem ámítás! )
A keverő ára: 28. 990 Forint (Számlával, így akár le is köl tségelhető, szükség esetén!! )
Postázás ! a vevő terhére, de csak is előre utalással!

Jelenlegi ára: 28 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-23 16:46 . Omnitronic CX-740 KILL Mixer DJ keverő pult!! - Jelenlegi ára: 28 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése