2016. június 28., kedd

Capital Sports Relax Yantramatte, narancssárga,... - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Capital Sports Relax Yantramatte, narancssárga, 70x40cm, akupresszúrás masszázs szőnyeg
Termékkód: 10028572
Ajándékozza meg izmait a Capital Sports Yantramatte Relax masszázs szőnyeggel. A szőnyeget a tradicionális kínai orvoslás ismeretei alapján fejlesztették ki és Svédországban tökéletesítették - az akupresszúrás szőnyegek érezhetően segítenek a hát-, gerinc- és csigolya fájdalmaknál, és az alvásproblémákon. A szőnyeg alapelve egyszerű: a 70 x 40cm felületű szőnyegen 210 kerek, tűkkel ellátott sziget van, miközben mindegyik 33 műanyag tűvel rendelkezik, amelyek serkentik a vérkeringést és stimulálják az érintkező testrészeket. Az elv az akupunktúrához hasonló. Az akupresszúra biztosítja a boldogsághormonok (oxitocin és endorfin) kibocsátását, amely csökkenti a fájdalmat és a növelik a jó közérzetet. A szőnyeg aktívan nyugtatja meg az izmokat, és ezzel segít a könnyebb és mélyebb alvás előidézésében is. Mindössze 20 percet töltsön a szőnyegen, és érezni fogja a fájdalom enyhülését és a kellemes melegséget egész testében. A tűk egyenletesen elhelyezése és formája megvédik a fájdalom érzetétől a szőnyegen fekve, ugyanis a tűk nem ugyanazt a pontot stimulálják. Hátfájdalmak esetén nyújtott segítségen kívül a masszázs szőnyeget más testrészeire is használhatja: has esetén javít az emésztésen, felszabadítja a has felső részét és a légző izmokat. A szőnyeget ráteheti a szék támlájára is, így pihentetheti a keresztcsont környékét és csökkentheti az isiász fájdalmakat. A két praktikus hurokkal a szőnyeget a falra akaszthatja és állva nekidőlhet. A feltekert szőnyeggel masszírozhatja tarkója izmait, homlokát és segít az alvásnál. Használat után a szőnyeget könnyen összecsavarhatja és a praktikus hordtáskába teheti. A szőnyeg huzatja 100% pamut és könn yen mosható. Választható színek: naran! cssárga, zöld (10028570), fekete (10028571)
Fő jellemzők:
Masszázs szőnyeg, segít izomfájdalmaknál 6930 akupresszúrás pont a 210 tűs szigeten (minden sziget 33 tűvel rendelkezik) Abszolút egyenletesen elhelyezett tűk ugyanakkora mérettel, segítenek csökkenteni a fájdalmat Műszaki paraméterek:
Különféle kihasználási lehetőségek: háton vagy hason fekve, szék háttámláján, vagy párnaként a fej alatt Ellazítja a feszült izmokat és csökkenti a fájdalmat Egyszerű használat Tűk anyaga: ABS műanyag Huzat anyaga: 100% pamut Bélés: mesterséges hab Falra akasztható hurkok és hordtáska mellékelve Küldemény tartalma:
1 x szőnyeg 1 x táska Termék méretei:
Szőnyeg méretei: 40 x 2 x 70cm (szélesség x magasság x mélység) Méretek táskában: 40 x 18cm (hosszúság x O) Tömeg: kb. 585g
Képek:


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Capital Sports Relax Yantramatte, narancssárga,... - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése