2016. május 29., vasárnap

Szepes Mária - Lázadó szerepek (ZS22) - Jelenlegi ára: 800 Ft


Szepes Mária Lázadó szerepek című kisregényében egy család történetét dolgozza fel. Az ötletet hozzá a második világháború kitörése előtti amerikai mesés szerződési ajánlat szolgáltatta, amelyet szüleinek kínáltak fel. Próbáljanak szerencsét a „ lehetőségek hazájában" a filmgyártás terén. „ Mi lett volna, ha" kimennek? Mennyiben változott volna meg a család sorsa? Az írónő egy vele készült interjúban így nyilatkozik erről: „ Amikor Korda meg Kertész Bécsen át kijutott Hollywoodba, apám is kapott ilyen ajánlatot. Sokszor került szóba a családban, hogy mi lett volna, ha akkor kimegyünk Amerikába. De maradtunk, és nem is bánom, hiszen olyan dolgokat éltünk át, olyan mélységekig és olyan magasságokig hatoltunk, hogy mindezt nem adnám semmiért.
E kisregény szerkezetében igen feszes cselekménysort, ragyogóan megformált karaktereket mutat be; elsodró lendüle! te azonnal magával ragadja az Olvasót. A „ Bartalis-erőd" uralkodója, a nagymama „ kevély időszerűtlenséggel őrizte arisztokrata származása, a sokholdas erdélyi földbirtokok emlékét, és súlyos kötéssel fogva tartotta az egész családot". Hogyan változik meg a nagymama, mikor ideggyógyász vejének lakásuk félreeső kis szobájában berendezett kísérleti laboratóriuma asztaláról lesodor egy tégelyt? A törött tégelyből felszálló pára ébreszti rá a körülötte és benne zajló események valódi hátterére.
A könyv a képeken látható állapotban van.
 
5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértése! ket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jo! bban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2016-06-19 03:32 . Szepes Mária - Lázadó szerepek (ZS22) - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése